Wonder’s Heerhugowaard redt Trudy Hands high tea

Het zou zomaar een sketch van Charlie Chaplin of Laurel en Hardy kunnen zijn, maar nee, hier is de hoofdrol voor Trudi Hand.

Zij haalt een ’high tea’ op bij Wonder’s bij haar in Heerhugowaard, om er gezellig met een vriendin van te genieten als cadeau voor haar verjaardag. De heerlijke etenswaren zitten verpakt in een grote doos. Bij het naar buiten gaan maakt ze een verkeerde manoeuvre en terwijl ze zichzelf staande probeert te houden, valt de doos uit haar handen op de grond. Ontzet ziet ze de croissantjes en andere lekker hapjes op de natte tegels liggen. Een medewerkster die het ziet gebeuren komt aangesneld om haar te helpen met opruimen en belooft een nieuwe doos te regelen. ,,In no time wordt er een nieuwe high-tea in elkaar gezet en kunnen wij toch nog lekker gezellig samen genieten van alle lekkers. Dikke pluim voor deze heel vriendelijke medewerkers.”

Pearle Haarlem

Karin Velda koopt bij Pearle in de Cronjéstraat bij haar in Haarlem een bril met meekleurende glazen. Zo ideaal als dat leek, is dat niet. Ze kleuren volgens haar te snel en heeft toch liever blanke glazen. Ze belt met Pearle en hoort tot haar verrassing dat dat kosteloos kan. „Bij het ophalen van de nieuwe glazen kreeg ik zelfs nog zestig euro retour voor de meerprijs van de meekleurende glazen. Wat een service.”

Sanidump

In de nieuwe badkamer van Rob Redeker in Heemskerk begint na twee jaar het kunststof blad van het Thebalux badkamermeubel te lekken. Na contact met de klantenservice van Sanidump Zaanstad die het meubel leverde, wordt het blad zonder problemen omgeruild. ,,Zelfs de installatiekosten worden grotendeels vergoed. Dikke duim voor beide!”

Uw compliment?

Denkt u na lezing: ’ik heb zelf nog iets veel leukers meegemaakt’, aarzel dan niet en stuur uw compliment naar ons en vergeet er niet uw woonplaats bij te vermelden.

Net binnen