Speciaal voor de thuiszitters: een live rondleiding door de Boeing 747 van Corendon

Speciaal voor de thuiszitters: een live rondleiding door de Boeing 747 van Corendon
De Boeing 747 voor het hotel.
Badhoevedorp

Altijd al alle geheimen willen weten van een Boeing 747? Corendon geeft donderdag live een rondleiding door de jumbojet die in de tuin van het Corendon hotel in Badhoevedorp staat. Iedereen kan die volgen via Facebook.

Corendon haalde vorig jaar het nieuws door een afgedankte Boeing 747 van KLM over te schilderen in de Corendon kleuren en vanaf de luchthaven door de weilanden en over de A9 naar het hotel te transporteren. Een huzarenstukje.

Sindsdien staat de gigant daar. Er werden regelmatig open dagen georganiseerd waar duizenden mensen op af kwamen om het bijzondere vliegtuig van dichtbij te bewonderen. Ook waren veel scholen gei¨nteresseerd in het organiseren van schooluitjes.

Kapingsluik

Sinds de corona-uitbraak zijn dit soort uitjes niet meer mogelijk. Daarom draait Corendon nu de rollen om en neemt alle thuiszitters via een live rondleiding mee door het toestel. De piloot die als allerlaatste keer deze iconische Boeing 747 heeft gevlogen, geeft de rondleiding. Hij vertelt over de toekomstplannen met het vliegtuig en worden de geheime plekjes onthuld.

De black box (die helemaal niet zwart, maar meestal oranje is), de steward(essen) slaapplekken, kapingsluiken, exclusief kijkje in de bagageruimte en uiteraard uitgebreide uitleg van de cockpit komen tijdens deze livesessie aanbod.

De live rondleiding is te zien via de Facebookpagina: Live rondleiding Boeing 747, op donderdag 9 april om 14:00 uur.

Aanmelden event: https://www.facebook.com/events/153648975952535/