Premium

Microsoft zet stop op alle fysieke evenementen tot juli 2021

Microsoft zet stop op alle fysieke evenementen tot juli 2021
Voorlopig even geen fysieke evenementen meer.
© foto microsoft

Elektronicagigant Microsoft organiseert in elk geval tot de zomer van volgend jaar geen fysieke evenementen meer.

Dit geldt voor zowel interne als externe events. Het is uiteraard niet de bedoeling dat het bedrijf stil blijft staan. Zo zullen tot en met juli 2021 wel digitale evenementen plaatsvinden.

De verlenging komt niet helemaal uit de lucht vallen. Eerder werd al duidelijk dat het bedrijf tot het einde van het jaar geen fysieke evenementen zou organiseren. Daarbij werd al verwacht dat deze periode verlengd zou worden.

Microsoft zegt hiermee niet alleen de eigen evenementen af. Het bedrijf zal ook niet aanwezig zijn op de grote elektronicabeurs CES Las Vegas van 2021. Ook is de verwachting dat men niet naar de E3 van volgend jaar komt.

Ook al zou het coronavirus rond de zomer onder controle zijn, dan zijn zulke grote evenementen alsnog een groot risico. Mensen van over de hele wereld komen op dit soort bijeenkomsten af en dat zou zomaar eens voor een nieuwe opleving van het virus kunnen zorgen. En dat bedrijven zich niet aan zulke risico’s willen branden, lijkt een logische reactie. (Bron: www.want.nl)