Proeflokaal Bregje keert niet meer terug in Alphen, La Cubanita verhuist

Het terras van La Cubanita verplaatst binnenkort.

Het terras van La Cubanita verplaatst binnenkort.© Foto Cyclomedia

Tom Mentink
Alphen aan den Rijn

La Cubanita verhuist binnenkort naar een ander pand in het Alphense centrum. Het tapasrestaurant zit nu nog aan de Van Mandersloostraat, maar opent naar verwachting halverwege juli de deuren in een grotere ruimte aan het Thorbeckeplein.

Op die plek zat tot voor kort proeflokaal Bregje. Dat restaurant was al gesloten sinds de laatste coronalockdown. Vanaf november vorig jaar deed Bregje de eerste paar maanden alleen maar aan bezorgen en afhalen. In februari van dit jaar kondigde het proeflokaal op sociale media nog aan te verhuizen naar een andere locatie, maar daar is het nooit van gekomen. Daarmee komt er na ruim vijf jaar een einde aan Bregje in Alphen aan den Rijn, waar de horecagelegenheid sinds 2016 was gevestigd.

Het pand aan het Thorbeckeplein wordt nu verbouwd. De vestiging van La Cubanita op de Van Mandersloostraat blijft tot de verhuizing geopend.

Lees ook:Kapper Marja moest haar deuren sluiten, dus maakte ze ‘contact’ met haar klanten via ‘achter de schermen-filmpjes’ op social media. Maar haar minder lopende zaak moest ze noodgedwongen verkopen

Net binnen